2023

Farvens fysik – Trigonernes gåde

Når Kunstnerforeningen Kubus Alba den 3. november 2023 åbner dørene til Udstillingen ”Farvens fysik – Trigonernes gåde”, så inviteres publikum ind i et rum der består af farve og geometri.
Det er billedkunstnerne Susanne Beck og Torben Andreasen, der står bag værkerne. Mens den førstnævnte bryder ned, så bygger den sidstnævnte op. Resultatet er komplekst, men begges udgangspunkt er fysiske og matematiske principper, så enkle, at man som beskuer har følelsen af at de to kunstnere jonglerer med såvel universets som kunstens byggesten.

Syreelle stofværker

Om lidt lukker Kunstnerforeningen Kubus Alba op for det surrealistiske, tekstile univers med udstillingen “Syreelle stofværker”. Værkerne er skabt af tekstilkunstner Marianne T Pedersen, som rammer noget i tidsånden, der vækker lige dele forundring, begejstring og eftertanke. 

Kunstnerforeninges egen fællesudstilling

Birgitte Hvitved Dall, Jonna Bødskov, Kirsten Schmidt Nielsen, Lisbeth Hulgaard, Lotte Kejser, Marie Kaarøe, Pia Rauff og Vibeke Gøtzsche.

Gruppens fælles mål er at visualisere en forbindelse imellem videnskabens stræben efter sandheder og de eksistentielle og etiske spørgsmål som naturligt kommer til os, jo mere viden der bliver tilgængelig… 

Himmelfænomener
Himmelfænomener

Primus Påskeudstilling

Kirsten Schmidt Nielsen er inviteret til at deltage i Primus’ Påskeudstilling: SIG DET MED BLOMSTER – 100 kunstnere – 100 blomster. Fernisering: Skærtorsdag kl. 14.00 -17.00. Udstillingsperiode fra 6. april til 26. maj. Sted: Uhresalen, Skovvej 18, 8382 Hinnerup.

Kunst i Willemoesgade

Kom og oplev FORMER & FORBINDELSER fortolket i 5 forskellige kunstneres udtryk. Der er værker i keramik og forskellige former for maleri, herunder f.eks. olie- og akvarelmaleri. Hver kunstner har taget udgangspunkt i egen praksis. De 5 kunstnere er; Bente Sørensen, Susanne Beck, Lotte Kejser, Malene Kløve og Lotte Neupart, som alle er til stede i udstillingsperioden. Flere af værkerne tager udgangspunkt i udstillingsstedets historik. Kunstnergruppen Kejser, Neupart & Beck har inviteret Bente Sørensen og Malene Kløve – som begge arbejder med keramik – med til denne udstilling for på den måde at indtage udstillingsrummet med større bredde.

5 kunstnere laver fællesudstilling under temaet FORMER & FORBINDELSER.

Udstillingen er kurateret af billedkunstner Annette Olesen. Udstillingen finder sted på Willemoesgade 15, Trøjborg, 8200 Aarhus N i perioden 23.-26. februar 2023.

Åbningstider:

Torsdag 23.2. og fredag 24.2. kl. 14.00 – 20.00 Lørdag 25.2. og søndag 26.2. kl. 10.00 – 16.00

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 2023-01-16-10.29.09-724x1024.jpg